Младежите от БСП в Търново поставиха кутия за сигнали от граждани

Кутия за граждански сигнали беше поставена пред офиса на Партийния съвет на БСП във Велико Търново. Инициативата е на Младежкото обединение в партията и се провежда съвместно с общинските съветници на социалистите.

„Идеята е хората да съобщават за проблеми, които ги притесняват. Вероятно за много от тях има решение, но никой до момента не е обърнал внимание. Сигналите могат да бъдат и анонимни, защото осъзнаваме, че много хора се страхуват да застанат с имената си. Това е нормално, хората са притеснени, включително от това да не останат без работа“, сподели председателят на МО Михаил Михалев.

Младежите на БСП обмислят да поставят кутии за граждански сигнали и в населените места от община Велико Търново. По всяка вероятност такава ще бъде монтирана и в Килифарево.

„Предстои да отворим офис на партията в град Килифарево. Навсякъде хората имат проблеми, които чакат да бъдат разрешени от години. Затова ще обсъдим с местната партийна организация възможността за поставяне на кутия и пред новия офис в града“, споделят младите социалисти.

Събраните граждански сигнали ще бъдат предоставяни на общинските съветници от БСП, които ще отправят питания в местния парламент и ще търсят разрешаване на проблемите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България