Ноа Шнап мрази прическата на Уил Биърс

Звездата от “Странни неща” бил съгласен да обръсне косата си, за да не се показва с глупавата си фризура

Трудно е да се намери актьор, който би бил напълно доволен от персонажа, в който се превъплащава. Така Ноа Шнап, който играе Уил Байърс в хита на Netflix “Странни неща”, въпреки отличната сюжетна линия, намери повод за недоволство. Както се оказа, той просто мрази прическата на Уил.

Всъщност всички, които гледат тази мистична поредица, веднага обръщат внимание на две неща, характерни за по-младия Биърс - любовта му към играта Dungeons and Dragons и много странната прическа на младежа. Преди дни Ноа беше гост на “Вечерното шоу с Джими Фалън”, а водещият не пренебрегна известната прическа, наричайки я “едно от най-добрите неща в телевизията”.

Но Шнап, разбира се, не се съгласи с него и веднага отвърна: “Една от най-лошите.”

Актьорът призна, че буквално през цялото време на снимачния процес е питал създателите на поредицата защо е избрана такава прическа за неговия герой. Той до такава степен не харесвал как изглежда, че бил готов дори да обръсне главата си.

“Но всъщност, кой през 80-те се е подстригвал така? Кой би избрал подобна прическа?”, възкликна Ноа.

И тогава се оказа, че Фалън е подготвил малка изненада за актьора. Той му показа своя детска снимка, направена приблизително по времето, в което се развива действието в поредицата. Прическата му, между другото, е много по-добра от тази на Уил, затова Шнап реши да си направи снимка с него за снимките на четвъртия сезон, очевидно, за да защити правото на своя герой на нормален външен вид.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино