Освиркаха Валери Симеонов в дискотека в Слънчев бряг

Вицепремиерът Валери Симеонов продължава с акцията си срещу шума от заведенията в Слънчев бряг. След като предната нощ затвори заведението „Оксижен” и предизвика ареста на празнуващия 30 години на сцената DJ Станчо , националистът този път влезе с полиция, данъчни и други държавни органи в няколко други заведения, включително „Бедрум”.

Видео от проверката там показва словесния сблъсък на политика с посетителите на заведението.

https://www.youtube.com/watch?v=pekFqkcha1g

https://www.youtube.com/watch?v=3ma16uz8zNU

Обграден от униформени, Симеонов е наричан „педал”, „свиньо”, „палячо” и „гнусна личност”. Освиркванията прерастват в скандирания „Оставка!” и „Довиждане!”, докато фотограф опитва да заснеме Симеонов. „Не желая да бъда сниман”, заявява вицепремиерът и медиен собственик, докато блокира обектива с ръка.

На фона на скандала в дискотеката, тази нощ в Слънчев бряг беше малко по-тихо - но за кратко, информира БТВ. Веднага след проверката, музиката продължаваше на всички места.

Валери Симеонов се закани, че ще идва всяка вечер заедно с проверяващи в дискотеките. Управителят на "Оксижен" показа съставените протоколи от всички институции. "Показват, че не само няма множество нарушения, а изобщо няма никакви нарушения към този момент", заявил Данаил Петков.

Защо обаче заведенията не се проверяват наред и има ли двоен стандарт? "При такива масови нарушения не може да очакваш от един екип да затвори всички заведения", отговори Валери Симеонов.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България