Отборът на емигрантите във „Фермата“ се пропуква

Загубата на близначката Ива в дуела й с Радилена и напускането на сестрите на риалитито „Фермата“ сериозно разстрои съотборничката им Нина от отбора на емигрантите. Освен че не успя да сдържи сълзите си при сбогуването им след края на състезанието, младата учителка от Лондон продължи да тъгува и след завръщането си в стопанството. Тя е притеснена, че в отбора й, който първоначално бе много по-сплотен от този на тукашните българи, е настъпил хаос.

Нина отказа да празнува триумфа на Радилена, аргументирайки се, че по този начин ще прояви лицемерие. Освен това призна пред камерите, че вече усеща трусове в на пръв поглед обединения и стабилен отбор на емигрантите.

„Истината е, че сме разклатени, но не от загубата на Ива, макар че се надявахме да спечели. Просто всеки започна да гледа себе си и собствената си игра“, обясни Нина. По думите й фактът, че плейбоят Роман бил сред първите, които са се отдали на празненства по случай победата на Радилена, не било добре прието от отбора й.

„Калоян не се чувства сигурен, Лилия е емоционална, а Роси си играе играта, казвайки, че не иска да се сближава с никого. Ако не съм аз да им говоря, да ги събирам, ще настъпи разпад“, през сълзи разказа емигрантката.

Тъгата на Нина не остана незабелязана от останалите участници. Те отбелязаха, че емигрантите зверски са се разочаровали от загубата на Ива, която в продължение на дни обясняваше наляво и надясно, че победата й е сигурна и дори ще направи прецедент в шоуто като не даде възможност на Радилена да спечели дори една точка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл