Повече хора правят секс в интернет

По-малко хора правят секс на живо, твърдят сексолози.

Заради лошо време не излизат от вкъщи

Все повече хора правят секс чрез интернет програми за видеоразговори. За сметка на това се обръща по-малко внимание на физическия контакт от лична среща и интимните ласки на живо. За тази тревожна тенденция предупреждават сексолози, които отчитат увеличаване на случаите на сексуални преживяване чрез дигитални платформи.

Една от основните причини за това явление се оказва лошото време. Според популярния у нас специалист по сексуалните отношения Наталия Кобилкина, когато вали и е студено, тогава хората често предпочитат да правят секс по интернет и да не излизат от вкъщи. Въпреки че в момента в България сезонът е лято и не би трябвало времето да е пречка за интимните отношения, през последните дни ставаме свидетели на чести обилни валежи, придружени с гръмотевични бури.

“Все повече хора по света правят секс не на живо, а чрез интернет и това е доста плашеща тенденция! Дано да има повече слънце в България и да има повече страстен секс по плажове и полянки. Защото колкото по-горещ е климатът и времето - толкова по-горещи срещи се случват при хората”, каза пред “Труд” Наталия Кобилкина.

Според скорошно национално представително проучване във Великобритания хората правят по-малко секс, в сравнение с предишни години. Като една от причините за това експерти посочват масовата употреба на социални мрежи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл