Приянка Чопра никога не е спазвала диети

На 36 години тя е благословена с добри гени

Индийската красавица Приянка Чопра, която в края на миналата година стана и г-жа Джонъс, е сред малкото късметлийки, на които не им се налага да спазват режими и диети, заради добрите гени.

"Просто не качвам килограми и мога да ям каквото си поискам, което е истинска благословия, особено в тази индустрия. Не спазвам диети, просто следя дрехите си. Ако съм наддала, започвам да ям повече салата, пиле и супа, и бързо си връщам формата. Когато се чувствам ок в тялото си, често хапвам пица, бургери и сладко", признава Чопра пред индийския The Times.

Въпреки свободата да яде висококалорични храни, Приянка предпочита да се храни с много плодове, зеленчуци, салати, както и много индисйки храни - хляб чапати, леща с къри и др., защото те я карат да се чувства енергична и свежа.

ечностите са много важни. Понякога прекалявам с водата, но тя наистина прави чудеса с кожата ми!", обяснява почти 37-годишната Приянка.

Колкото до тренировките, Чопра хич не си пада по интензивните упражнения, а предпочита дългите разходки и йогата.

"Разберете, че аз съм много мързелива. Имам много добри индийски гени, но ако някой ден започна да пълнея, ще се подложа на диети и ще тренирам. Но ако мога да изглеждам толкова добре, без да се старая, защо да се притеснявам?", допълва Приянка.

[modula id="3233424"]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл