Размяна Погба – Дибала наближава

Пол Погба срещу Пауло Дибала. Трансфер, който би удовлетворил всички. Погба не се чувства добре в „Манчестър Юнайтед“, въпреки опитите на Жозе Моуриньо да неглижира ситуацията дори след 2:1 над „Уотфорд“. Дибала пък е задушен в „Ювентус“ от идването на Кристиано Роналдо, шансовете му за изява са повече от ограничени.

Още през януари двата гранда са готови за преговори по повод евентуална размяна. „Юве“ продаде Погба на „Юнайтед“ за 110 милиона евро, което продължава да е трансфер №1 в английския футбол. След световното първенство цената на халфа се е увеличил, така че освен Дибала торинчани трябва да доплатят – може би около 50 милиона паунда. Аржентинецът вкара 26 гола през миналия сезон за „Юве“, но само веднъж е играл от идването на Роналдо.

Погба демонстрира приповдигнато настроение при завръщането на „Юнайтед“ с влак от победата над „Уотфорд“. Заедно с Фред и Ромелу Лукаку французинът пя и танцува по време на целия трип. Въпреки това медиите на Острова отдават радостта на темперамента на тримата играчи, които са и близки приятели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят