"Реал" с офанзива към Кейн и Али (ИНФОГРАФИКА)

"Реал" (Мадрид) ще се възползва от гостуването на "Тотнъм" в Испания, за да започне преговори за Хари Кейн и Деле Али, големите звезди на "шпорите". Двата тима се изправят един срещу друг днес в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

И докато "Реал" не се намира в най-добрата си форма, това не може да се каже за Кейн и Али. Нападателят е във вихъра си. Таранът е с 11 гола в 10 мача във всички клубни турнири. За националния на Англия през тази година е вкарал 7 попадения в шест срещи. Кейн реално е „гарант за голове“ - нещо, от което имат нужда именно "Реал".

Дели Али, другата звезда на "Тотнъм", също е желан от "Кралския клуб". Лично треньорът на испанците Зинедин Зидан настоява пред ръководството за привличането на офанзивния халф. Очаква се да има първоначални разговори между ръководствата на двата тима преди срещата.

Преди мача Маурисио Почетино, треньорът на "шпорите", засипа с похвали съперника.

SOCCER: Champions League Day 3, Tuesday Oct 17

"Реал" е нещо специално, което може да се почувства само в мач срещу тях на "Сантяго Бернабеу" - каза специалистът. - Ако не си играл на техния стадион е все едно да не си кръстен".

Преди срещата двата тима имат пълен актив от точки в своята група – общо шест, докато АПОЕЛ и „Борусия“ (Дортмунд) все още са с нула.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят