Риана, Васил Найденов и Джон Ленън на една сцена

Грандиозен финал на „Като две капки вода” в понеделник

Константин, Гери-Никол, Славин Славчев и Иван Юруков оформиха топ 4 и си осигуриха място на финала на музикалното предаване „Като две капки вода”. Те ще се състезават за първото място и награда нов лек автомобил в понеделник (28 май), когато ще е 13-ият и последен лайф.

Победителят ще бъде избран изцяло от публиката, а журито ще може само да коментира изпълненията, без да дава оценки. За финала Константин ще заложи на големия Васил Найденов, а Славин избра Иън Гилън от Deep Purple. Иван ще бъде Джон Ленън и ще запее заедно с The Beatles песента Help, а Гери-Никол ще се преобрази в една от любимите си изпълнителки и вдъхновителки – Риана.

Не по-малко интересни ще бъдат образите на другите звезди, които по традиция ще запеят в дует. Големите певици Марги Хранова и Софи Маринова ще се превъплътят в други величия – Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън. Боби и Златка ще бъдат вечните Каризма и ще покажат какво означава химия на сцената с песента „Минаваш през мен”.

По време на запомнящия се полуфинал през изминалата седмица Константин се преобрази в балканското величие Горан Брегович, придружен от оркестъра с десетки награди - Вива Монтана.

„Това е най-хубавият вариант на тази песен!”, заяви пък рок певицата Милена по повод интерпретацията на плеймейтката Златка Райкова на нейния образ. Иван изправи публиката на крака, преобразявайки се едновременно в образите на Youssou N’dour и Neneh Cherry с помощта на холограма. Изпълнението се оказа решаващо в съревнованието със Софи Маринова за четвъртото място в шоуто.

Малко по-късно Гери- Никол покани водещите да участват в следващото й видео и допълни: „Радвам се, че участвах в това шоу, което ме обогати по всевъзможни начини.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл