Роналдо признал изнасилването в първите си показания

Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга му е казала неколкократно да спре сексуалния акт между двамата, твърди Der Spiegel. Германското издание публикува днес нови документи по случая, като според един от тях при първоначалното попълване на въпросник относно инцидента, Роналдо е признал, че Майорга няколко пъти му е казала „Не“ и „Спри“, но въпреки това той е продължил действията си.

В последствие адвокатите на футболиста са подменили въпросника от септември 2009-та година с друг от декември, в който петкратният носител на Златната топка отрича американката да е казвала въпросните думи, пише БГНЕС. Във версията от септември Роналдо признава, че след сексуалния акт Майорга е казала „Задник такъв, ти ме принуди. Идиот. Аз не съм като другите“, а той ѝ се е извинил. Във втория въпросник обаче португалецът твърди, че тя не е казала нищо подобно.

35-годишната американка Катрин Майорга обвини Роналдо, че я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009-та година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица