Световното първенство на Белия остров

Едни от най-именитите офицери на Цар Футбол се събраха на Белия остров. Не за мач, а за да почетат един от своите най-големи колеги. Сеск Фабрегас, световен шампион от Мондиал 2010, официално е съпруг на Даниела Семан. Няма значение, че футболистът е на 31, а дамата – на 43. Двамата вече имат три деца.

Звездната двойка изчака края на руския мондиал и почивката на своите приятели, за да ги събере на Ибиса. Какво нашествие на великани? Лионел Меси с любимата си Антонела поведе парада. Аржентинският идол е много близък с Фабрегас – двамата са чеда на „Барселона“.

В този ден обаче никой не се дели по отбори. Фабрегас е обичан и в Каталуния, и в „Арсенал“, и в сегашния „Челси“. Затова гости бяха легендата на „артилеристите“ Тиери Анри, както и капитан №1 на „сините“ Джон Тери. До тях бяха Луис Суарес, Серхио Бускетс, Карлес Пуйол, новоизлюпеният световен шампион Н'Голо Канте, славният вратар Йенс Леман.

Влюбените бяха облечени изцяло в бяло – костюм за Сеск и рокля за Даниела. Красавицата е родом от Ливан, а вече 10 години е редом до Фабрегас, сегашна звезда на „Челси“. Партито продължи до ранни зори, като Лео Меси и Антонела били сред най-активните на дансинга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят