„Син“ десант към Лихтенщайн

Точно 1200 привърженици на "Левски" ще тръгнат на поход към Лихтенщайн. В местния град Вадуц "сините" ще стартират новия сезон с мач срещу едноименния тим. Двубоят е от първия квалификационен кръг на Лига Европа. "Вадуц" домакинства на 11 юли на скромния си стадион "Райнпарк". Съоръжението е с малко над 7 000 места, 5873 от които седящи. Ако котата от 1200 билета за привържениците на "Левски" бъде продадена, то "сините" ще се радват на гореща подкрепа от трибуните в Лихтенщайн.

А град Вадуц се намира на 1500 км от София или близо 17 часа път с автомобил. Именно заради това от "Герена" предложиха на своите фенове и алтернативен вариант - пътуване с чартърния полет на отбора.

До двубоя в Лихтенщайн обаче "Левски" трябва да се подготви по най-добрия начин, за да зарадва своите запалянковци. "Сините" загубиха с 1:2 последната си проверка, която бе срещу столичния "Септември".

"Резултатите в контролните мачове не ме интересуват - каза Делио Роси, треньор на "Левски". - Важното беше да видя момчетата, която по-малко получаваха шанс за игра през миналия сезон, както и няколко млади таланти. Какво да ви кажа, не са готови, но това вече го знаех. За нови играчи питайте шефовете."

Следващата контрола на "Левски" е срещу "Монтана" на 3 юли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ