Софи Маринова: С Гринго сме заедно, обичаме се

След като вчера се появи новината, че ромската певица Софи Маринова и Гринго отново са се събрали, изпълнителката упорито качва техни общи снимки и дори коментира отношенията им.

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", написа Софка към кадрите, публикувани в Instagram-а й.

Злостните коментари от разгневените й фенове, сякаш не влияят на ромския славей. Тя качи още един кадър, на който двамата с Гринго вечерят заедно и изглеждат много щастливи.

И докато някои от последователите й я съветват - "Софи излагаш се !!! Пак ще ревеш ! Един път като си му позволила да те удари пак ще има!!!", други се съмняват в достоверността на слуха, че Гринго системно е посягал на Софка: "Аз мисля, че няма побоища и скандали! Всичко е реклама!".

Софка и Гринго се ожениха този март, но бракът им издържа едва 4 месеца. Сега те отново са заедно, като не е известно дали ще подновят брачния си статут.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица