С "Айде Яно" изпратиха 2018 в Рим (СНИМКИ)

Десетки хиляди граждани и гости на Рим се събраха за тричасово новогодишно шоу на огромната и древна арена Циркус Максимус. Шоуто започна с музикално въведение на мултинационален бенд от певци и музиканти от всички раси. Акробатка, привързана на балон с хелий обиколи сцената над главите на зрителите и зададе футуристичния стил на вечерта.

Петметрови екрани излъчваха във всички посоки на арената архивни кинокадри от изстрелването на ракети в космоса, лунната повърхност, абстрактни цветни фигури, а стотина прожектора кръстосваха като арка над стадиона лъчите си. Лазери рисуваха зелени криволици по крепостните руини околовръст стадиона на фона на мощна музика в стил "Междузвездни войни". Популярният певец, поет и композитор Виничо Капосела с групата си се превъплъти на сцената първо в руски космонавт със скафандър с надпис СССР, а по време на леко мрачното си музикално шоу-пърформанс смени космическите одежди с шлем на гладиатор и накрая завърши с пиратска дегизировка.

В края на изтичащата 2018г. българското сърце се стопли на Циркус Максимус във Вечния град от звуците на обичаната българска песен "Хайде Яно", а акробати направиха вълнуващо въздушно шоу над сцената.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят