Тото от "Скандау": Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Рапърът Тото от "Скандау" и половинката му Кристин дадоха първото си интервю след като станаха родители. Пред "Лицата на града" двамата разкриха много нови и интересни подброности за връзката си и за родителството.

Йонислав Йотов-Тото призна, че бащинството не го е променило, тъй като винаги се е имал за сериозен и отговорен човек. Едва месец след като започва връзката му с Кристин, двамата решават да правят опити за бебе. В началото, докторите са категорични, че е почти невъзможно, но въпреки това чудото се случва. Младите родители са убедени, че любовта е пламнала от пръв поглед и връзката им е съдбовна.

"Колкото и егоистично и тъпо да звучи, Криси ми е по-важна. Аз Домо много си го обичам и той си ми е страст, но тя ми е на първо място", категоричен е изпълнителят.

Русокосата танцьорка е напълно съгласна с любимия си: "И двамата сме на мнение, че мъжът и жената са заедно завинаги. Детето ще порасне и ще си тръгне някой ден. Затова сме си обещали да бъдем честни и истински  един към друг, за да се запазим ние, и така детето ще е щастливо и щастливо ще си тръгне. А не да пренебрегнем себе си заради детето и в един момент всичко да се разпадне".

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица