ТОТО ТЕСТ – Коя е твоята късметлийска тото игра през 2019-та?

8 100 000 лева могат да бъдат спечелени в неделя от играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ на Български спортен тотализатор. Това е втората най-голяма сума в историята на тотализатора, която ще превърне най-големия късметлия и в най-богатият тото милионер в България. Само веднъж джакпотът е достигал до почти 9 500 000 лева, но тогава беше разделен между двама печеливши.

Чудил ли си се коя игра на СПОРТ ТОТО е подходяща за твоята личност? ТOTO тестът ще ти помогне да решиш! Отговори на въпросите, пресметни точките и виж коя ТОТО игра е за теб!

1. Би ли се определил като постоянен човек?

А) Да – 5т.

Б) Не – 1т.

В) Понякога – 3т.

2. Вярваш ли в традициите?

А)Да – 1т.

Б)Не – 5т.

В)Понякога – 3т.

3. Търпелив ли си?

А) Да - 5т.

Б) Не – 1т.

В) Зависи от ситуацията – 3т.

4. Вярваш ли в късмета си?

А) Да – 5т.

Б) Понякога 3т.

В) Не – 1т.

5. Максималисист ли си? Обичаш ли да получаваш от всичко по много?

А)По скоро да – 5т.

Б) По-скоро не – 1т.

В) Зависи от ситуацията – 3т.

Отговори:

От 20 до 25 точки – Твоята игра е „ТОТО 2- 6 от 49“ - Ти си максималист и искаш от всичко по много. Непременно опитай късмета си за супер джакпота в следващото теглене. Попълни и пусни в тото пункта или онлайн своите шест щастливи числа. И не забравяй, че за хубавите неща в живота се изисква постоянство, така че не пропускай различните тегления. Само срещу още 20 стотинки можеш да увеличиш шанса си за печалба с играта ТОТО ДЖОКЕР и попълването на три позиции и три цифри във фиша.

От 15 до 20 точки - Твоята игра е „ТОТО 2- 6 от 42“ - Обичаш да печелиш, но си реалист. За теб е по-важно често и редовно да получаваш, отколкото да се целиш в най-голямата сума. Само срещу още 20 стотинки можеш да увеличиш шанса си за печалба с играта ТОТО ДЖОКЕР.

От 5 до 15 точки - Твоята игра е „ТОТО 2 – 5 от 35“ – Ти си традиционалист и обичаш да играеш с рождените дати на своите близки хора. Понякога имаш колебания в собствения си късмет, но не забравяй, че за да се случи нещо е нужно да вярваме в него. Бъди по-уверен! Щастие може да ти донесе и играта „ТОТО 2 - Рожден ден“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото