Ученици от Благоевград взимат участия в „Коледен фестивал“

Ученици от Благоевград се включват активно в Коледната програма на Община Благоевград. Представители на две елитни гимназии от града се включват в Коледния фестивал, който тази година се провежда под мотото „Сподели любов, сподели добро…“. Те ще се представят с базар, изложба и концерти, съобщиха от Община Благоевград.

На 20 декември от 10:30 часа, във фоайето на Община Благоевград учениците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянова“- Благоевград ще подредят Коледен базар. На масите ще бъдат изложени ръчно приготвени лакомства, подаръци, сувенири.В същия ден от 18:00 часа в зала „Яворов“ възпитаниците от Национална хуманитарна гимназия „Св.св. Кирил и Методий“ ще блеснат на сцената с Коледен концерт.

На 21 декември /четвъртък/ от 18:30 часа, в АУБ,в навечерието на на-светлите християнски празници, представителите на Градски детски хор ще се включат в Коледен фестивал 2017 с музикално представление. Те ще представят множество творби от български и европейски композитори. Диригент е Христо Кротев, а хормайстор и пианист Николина Кротева.

„Сподели любов, сподели добро…“ е мотото на „Коледен фестивал“ 2017. Тази година програмата на Община Благоевград е изключително богата и наситена с разнообразие и изненади. Активно участие в представленията взимат децата на Благоевград.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони