Фотографи показват в изложба танцьорите и певците на Шумен

8 танцови състава, хор и художници от Артшкола ще им позират

Шумен ще бъде домакин на нетрадиционен Национален пленер по фотография от 18-ти до 21 април. Участниците в него ще имат възможност да снимат творческите състави на града по време на техни репетиции и подготовката им за концертни изяви. Затова пленерът е под мотото “Какво се случва, когато нищо не се случва”.

В продължение на четири дни фотографите ще наблюдават работата на ръководителите и изпълнителите от ансамбъл “Шумен”, “Мадара”, “Веселяче”, “Звънче”, Артшколата по изобразително изкуство, Балетната школа и хор “Бодра песен”, танцовите формации “Емоушън”, “Танцувалня” и мажоретния спортен клуб “Ритмик”.

След приключване на фотографския пленер най-добрите снимки ще бъдат показани в изложба на открито в центъра на гарда на 10 май. Със снимките ще бъде отпечатана рекламна книжка с информация за младежките творчески състави.

В пленера ще се включат 8 фотографи. Шуменските представители са Ивайло Сакелариев, Александър Косев и Стефан Стефанов, а гостите от страната са Димитрина Андреева от Бургас, Величка Тодорова и Александър Иванов от Пазарджик, Надежда Шипкова от Варна и Добромир Добрев от Провадия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони