Цветан Цветанов проведе работна среща с изпълнителния директор на Центъра за европейски изследвания "Вилфрид Мартенс" Томи Хухтанен

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с изпълнителния директор на Центъра за европейски изследвания "Вилфрид Мартенс" Томи Хухтанен, съобщиха от партията. Двамата обсъдиха политическата ситуация и тенденциите в Европа и мерките за противодействие на популизма в Европейския съюз. Хухтанен е в София по повод конференцията "Технологии и единен дигитален пазар: възможности и предизвикателства", организирана съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, „Мартенс“ център и Фондация „Ханс Зайдел“.

Според Томи Хухтанен ключово за успеха на системните партии в Европа е провеждането на подобни конференции, които да информират гражданите за възможностите, предоставени от Съюза. Цветан Цветанов, който модерира конференцията по-рано днес, благодари за участието на Хухтанен и подчерта добавената стойност на експертния принос на „Мартенс“ център при провеждането на подобни кръгли маси по важни теми от европейския дневен ред.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България