Шадраван осъмна с пяна от шампоан

Вандал вилнял в центъра на Дебелец

Шадраванът в центъра на град Дебелец осъмна пълен с пяна от излят шампоан.

"Всичко е заснето на камерите, лицето ще си понесе последствията Бум на вандалски прояви през последния месец опъва нервите на кметската управа в Дебелец. Последният случай е от тази сутрин, когато шадраванът в центъра на градчето осъмна запенен, а в близост е захвърлено празно шише от шампоан", коментира кметицата Снежана Първанова.

Тя подчерта, че това е поредната вандалщина.

"До сега проявявах разбиране, защото следейки по видео наблюдението, виждах, че извършителите са подрастващи. Това не може да продължава повече – шадраванът беше възстановен по проект на община Велико Търново за над 20 000 лв. и е недопустима подобна гавра. Лицето се вижда на камерите – непълнолетен е. Уведомила съм полицията", каза още Снежана Първанова.

Сред деянията на злосторниците в града са също изпочупени плочки на алеите в парка, изскубани новозасадени цветя, хвърляне на буци пръст от градинките.

”Стремим се да направим този град едно по-добро място за живеене и не мога да приема, че макар и непълнолетни, тези лица нямат вина за проявите си", гневи се Първанова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България