Шофьор наби жена и болния й съпруг, возен от линейка

Водачът е идентифициран, търсят се свидетели на инцидента

Шофьор на джип е набил двама съпрузи, единият от които бил с инсулт в линейка. Инцидентът се е случил в Пловдив, става ясно от публикация във фейсбук групата "Пловдив".

Водачът на джипа е идентифициран от полицията и са му снети показания, информира Plovdiv24.bg. Продължават обаче да се търсят свидетели на случката, които биха могли да внесат повече яснота около инцидента.

Публикуваме без редакторска намеса разказа на жената, от който става ясно, че е дъщеря на потърпевшите:

"Свързвам се с вас с надеждата, че някой буден гражданин ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната случка която стигна до мен.

Ако някой е видял, чул или знае нещо повече, което би било от полза, моля да се свърже с мен на лично съобщение.

Благодаря!

Историята, която ще споделя е изключително грозна. На 01.09.2018 баща ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с линейка наета с лични средства, е транспортиран от Велинград до Пловдив- изключително внимателно, с бавна скорост, отново по лекарски препоръки. Транспортира се човек в безпомощно състояние все пак.

Майка ми, както можете да си представите ситуацията, е в изключителен дистрес и кара личния си автомобил плътно след линейката.

Отново повтарям- по инструкции на невролог, линейката се движи бавно и внимателно; разбираемо, че може би за някои шофьори това би било изнервящо, но за последвалото няма извинение.

Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта, джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава между нея и линейката. С маневри, тя успява отново да заеме мястото си зад спешната помощ, което явно не се харесва на въпросния господин. Той я засича, прекъсвайки пътя й след линейката, излиза от автомобила си, доближава се до колата на майка ми, сама жена, която е видимо разстроена, и я удря ПО ЛИЦЕТО С ЮМРУК.

Навира се през прозореца, в момента в който майка ми се опитва да обясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито спешни случаи.

Баща ми, в полулегнало положение на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо състояние, той отваря вратите и защитава майка ми, при което господинът с BMW-то напада и него. Човек с инсулт, видимо в недобро състояние. От рязкото ставане и шок, баща ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга.

Последвалите часове на стрес и ужас не могат да се опишат. Това, което ще помоля вас като читатели е да разгласим случая и ако е възможно някой, който е присъствал на въпросното кръстовище-на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има желание да съдейства, да се свърже с полицаите на 3то РПУ Пловдив или с редакцията Ви като свидетел.

Прилагам снимки на колата на въпросния ‘джентълмен’. Да се знае. Може пък и да го накараме да се срамува."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право