20-годишен пловдивчанин загина край Колодрума след преобръщане с "Ауди"

29pl4004b20-годишен пловдивчанин почина в неделя сутринта в Университетска болница "Свети Георги" от тежките и несъвместими с живота контузии, след като се преобърна със своето "Ауди" около 2.30 часа след полунощ на бул. "Найчо Цанов" в близост до Колодрума.

Според събраните от разследващия полицай от Четвърто РУ на МВР-Пловдив данни до произшествието се е стигнало заради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол над аудито, което е излетяло вляво от пътя, блъснало се е в бордюр и се е преобърнало. Младият водач е загинал въпреки усилията на лекарите от Спешна медицинска помощ, а 21-годишният му спътник от Пловдив по чудо се е отървал с повърхностни рани и е освободен за домашно лечение.

Служителите от РУ на МВРЦАсеновград издирват участник в катастрофа, който е напуснал мястото на инцидента, след като около 20.30 часа в събота на пътя за село Козаново е блъснал отзад каруца, в която пътували двама 25-годишни мъже от Пловдив и Избеглии. Те са освободени за домашно лечение, след като им е взета кръвна проба за алкохол.

Две момиченца на 9 и 11 години от Асеновград са пострадали при катастрофа на Околовръстния път на Пловдив, след като шофираното от 37-годишния им баща "Рено" е било блъснато от "Пежо" с водач 69-годишен мъж, отнел предимството на другата кола на разклона за село Марково. Вследствие на удара реното е излязло от пътя и се ударило в бетонна конструкция, като 11-годишното дете е настанено за лечение в пловдивска болница.

Това е втори инцидент с фатален край на същия булевард от началото на 2016 г., като при първия загинаха двама души.

Коментари

Задължително поле