Вицепрезидентът Йотова: Ролята на Съда в Страсбург е динамична и продължава да нараства

Две вокални кралици на сцената на зала България

Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

4500 лв. за детското отделение на УМБАЛ „Пловдив“ от благотворителен търг на картини

Ехограф за нуждите на детското отделение в УМБАЛ „Пловдив“ (бившата Окръжна болница) ще бъде закупен с 4500 лв., събрани на благотворителен търг от продажбата на картини и пластики. Те бяха предоставени безвъзмездно от 18 художници и скулптори, а наддаването за творбите бе в четвъртък вечерта във фоайето на Конгресния център на Международен панаир-Пловдив.

„Вие отворихте сърцето си за малките пациенти и постъпката Ви заслужава най-дълбоко уважение. В тези сложни времена на дефицити от хуманен и материален характер даряването в полза на хората в нужда е високоблагородна постъпка. Децата са най-ценният ресурс на всяко общество и наш морален дълг е да осигуряваме адекватна здравна грижа за тях. Като лекар и хирург Ви уверявам, че спасяването на детски живот е най-голямото удовлетворение за всеки медик.

Днес Вие станахте част от този процес на борба за здравето и живота на най-невинните същества – децата на България. Благодаря Ви!“, пишеше в благодарственото писмо, което всеки един участник в благотворителния търг получи от неговия патрон и главен организатор проф. д-р Красимир Мурджев, лидер на БСП-Пловдив.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.