50-годишен мъж от Първомай свали 85 кг за 4 месеца без операции, лекарства и диети

Иван Гарабитов и Димчо Тодоров - отслабнал с 85 кг

50-годишният Димчо Тодоров от град Първомай свалил 85 кг за 4 месеца без операции, лекарства и диети, а с редовно похапване на салати, ориз, картофи и супи. От предишното си меню е намалил драстично само месото, но въпреки това от 276 кг на 13 декември 2016 г. 170-сантиметровият мъж на средна възраст вече тежи 191 кг, а амбициозната цел, която си е поставил, е до есента да свали още 80-85 кг по методиката на пловдивчанина Иван Гарабитов, признат от години за българския гуру в здравословното отслабване. „Димчо Тодоров е не само олимпийски шампион в отслабването, но и истински феномен, защото няма друг такъв случай в света – да ядеш и да стопиш 85 кг за 4 месеца. До есента трябва да свали още толкова от личното си тегло“, твърди бившият заслужил треньор по борба. И продължава да дава ценни съвети на първомаеца: „По-добре изяж една пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично отгледано пиле. Не стой сред пушачи, защото вдишваш цигарения дим, който задържа процеса на отслабване и пречи на изчистването на организма от отровите“.

Стрес отключва здравословния проблем при Димчо Тодоров през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни от 130 става 170 кг, а след това продължава да качва, за да стигне до 276 кг и почти пълно обездвижване. Димчо Тодоров признава, че благодарение на Иван Гарабитов и неговата методика кара втори живот – на 10 декември 2016 г. лекар произнася смъртната присъда и казва, че му остават само още 2 дни на този свят. В отчаянието си първомаецът, който освен от свръхтегло страда и от бъбречни проблеми, решава да се довери на алтернативни методи и потърсва помощ в центъра „Гарабитов“. На 13 декември 2016 г. на Димчо Тодоров са му нужни над 40 минути, за да измине 100 метра, и то с помощта на дъщеря му и стол.

21pl9999-1-dim4o-s-garabitov-predi-zapo4vane-na-terapiata
Димчо Тодоров с Иван Гарабитов преди започване на терапията

„Картинката беше страшна – Димчо бе ужасно подут, а лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си Иван Гарабитов, който успява да обнадежди 276-килограмовия си пациент и да му вдъхне воля за живот и амбиция да се бори за физическо оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма, съдържаща специални леки физически и дихателни упражнения и напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп. Двама сиропа разграждат мастните плаки, правят по-еластични кръвоносните съдове и възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата. И чудото се случва – след 4 месеца Димчо Тодоров не само, че не е напуснал този свят, но вече тежи 191 кг и се движи, без да се налага да посяда на стол, носен от дъщеря му. „Преди Димчо заспиваше, както си седи на дивана и разговоря, а сега цял ден е буден, жизнен и енергичен“, радва се съпругата на 50-годишния първомаец, който е успял да смъкне и кръвната си захар от 8 до 4,7
единици.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Дано това не го прочете „доктор“ Емилова!!!! Ще изпадне в ужжжжас!!!!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.