6000 паунда билет за последния мач на „Ливърпул“

Невероятни цени от по 6000 паунда се предлагат за последния домакински мач на „Ливърпул“ във Висшата лига. Двубоят срещу „Уулвърхемптън“ на „Анфийлд“ е на 12 май, а тогава „червените“ имат огромен шанс да празнуват първата си титла в ерата на Висшата лига. В момента тимът на Юрген Клоп води с 4 точки пред „Манчестър Сити“. Традиционните цени на билети са между 37 и 59 паунда. Човек, базиран в Мадрид, продава 212 билета за двубоя, като най-евтиният е 1100 лири.

В същото време трансферни саги морят „Челси“, който лесно се класира за осминафинал за купата на Англия с 3:0 у дома над „Шефийлд Уензди“. Клубът вече се е предал, че няма да задържи младока Калъм Хъдсън-Одой, който отива в „Байерн“. Цената му е 35 милиона паунда. „До един в отбора сме му казали, че искаме да остане – коментира легендата и помощник-треньор Джанфранко Дзола. - Но има решения, които не зависят от нас.“

Оливие Жиру пък призна, че е недоволен от идването на Гонсало Игуаин. Французинът има само един гол в 18 мача от Висшата лига през сезона и вероятно ще напусне в посока родината си. Еден Азар пък отново е ухажван от „Реал“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят