7 звезди, които мразят ролите, направили ги известни

На Кейт Уинслет й се гади от песента на "Титаник"

Всеки популярен актьор има своя пробив, но не винаги ролята, донесла му слава е сред неговите фаворити.

Всъщност се оказва, че голяма част от зведите дори мразят ролите, направили ги известни.

Ето и кои са те:

Резултат с изображение за Ангъс Джоунс№1 Ангъс Джоунс

Джейк, както е по-познат от участието си в сериала "Двама мъже и половина", дотолкова не е харесвал ролята си, че дори е искал да напусна в последните сезони. Въпреки че печели по 300 000 долара на епизод, Ангъс Джоунс мрази начина, по който е представен в сериала - марихуаната, алкохолът и сексът са в тотален контраст с религиозните вярвания и характера му.

 

 

Резултат с изображение за кари фишър№2 Кари Фишър

Актрисата, изиграла принцеса Леа, мрази не толкова ролята си, колкото последствията от нея. Заради огромния успех на трилогията "Междузвездни войни" Кари Фишър често е преследвана от фенове по улиците и край дома си. Освен това заради куклите по неин образ, тя често е наричана секссимвол - нещо, което меко казано тя ненавижда.

 

Резултат с изображение за кейт уинслет титаник№3 Кейт Уинслет

Надали друга актриса би изиграла по-добре Роуз в "Титаник" от Кейт Уинслет, освен ако не питате нея самата - актрисата не иска да се гледа, тъй като намира играта си за ужасна. В много свои интервюта е споделяла, че е могла да изиграе сцените по-професионално, съдейки от натрупания си опит към днешна дата. Най-неприятно й е когато чува изкуствения си американски акцент, а песента към филма буквално я кара да повръща.

 

 

Резултат с изображение за меган фокс№4 Меган Фокс

Титлата й на секссимвол идва след участието й в "Transformers", което обаче Меган Фокс хич не харесва. Тя признава, че ролята й е била много сексуална, а играта й никой не е забелязал или оценил, заради непрестанните сцени, разкриващи формите й.

 

Резултат с изображение за шон конъри№5 Шон Конъри

Неговата роля на Джеймс Бонд е сред най-знаменитите в Холивуд, но актьорът не желае името му да бъде свързвано с нея. Въпреки популярността си Шон Конъри не крие, че продуцентите са имали ужасно отношение към него и играта му е много подценена, тъй като са му платени само 3 милиона долара за 7 филма, докато другия Бонд - Даниел Крейг получи 25 милиона само за един.

 

 

 

Резултат с изображение за алек гинес№6 Алек Гинес

Ролята на Оби-Уан Кеноби завинаги ще остане в историята на киното, но според изигралия я Алек Гинес тя не заслужава толкова внимание. Актьорът е на мнение, че сценарият е ужасен, а диалозите скучни. Единственият плюс от играта му е щедрия хонорар.

 

 

Резултат с изображение за thomas f. wilson back to the future№7 Томас Ф. Уилсън

Ролята му на разбойник в "Завръщане в бъдещето" му носи страхотна слава, която обаче е като нож с две остриета. След участието му в лентата нищо от това, с което се захване (stand up комедия, музика и изкуство) не му носи внимание или приходи, тъй като завинаги остава разпознаван като гадняра Биф Танън.

Коментари

Задължително поле