7 убити на пътя за 5 часа в неделя

Мъж и жена румънци загинаха, а друг мъж и дете бяха ранени при челен сблъсък на автомобил “Форд” и камион на пътя Разград-Русе. Снимка: Е-РАЗГРАД

Петима от загиналите - след удар на автомобил в дърво

Сред починалите и е 4-годишно дете

Седем души бяха убити при 4 тежки катастрофи в областите Разград, Стара Загора, Плевен и Варна. Всичките пътни злополуки са станали между 16 и 21 ч в неделя. Само при инцидента край Разград е имало сблъсък между лек автомобил и камион. Останалите три фатални случая са след излизане на автомобил от пътя и удар в дърво.

Първият инцидент е към 16 ч на пътя Разград-Русе. Румънски туристи от Букурещ се връщат от море с автомобил “Форд”, който се блъска челно в камион. Загиват водачът на 40 години и жена на 42-години. Ранени са пътник в колата и 8 г. дете, което е откарано в кома в болницата. Вчера се подготвяше транспортирането му до Букурещ.

Около 19,15 ч баща и 4-годишното му дете загиват на място при сблъсък в дърво край пътя Плевен-Русе край село Тотлебен. По същото време и по същата причина на третокласния път от село Плодовитово за Чирпан са убити 18-годишен момиче и 19-годишен младеж. Ранени са шофьорът и още един пътник в колата.

Четвъртата тежка катастрофа става към 21 ч в в района на Каварна, където “Мерцедес” се забива в крайпътно дърво. Загива 41-годишна жена, а 9-годишно момче е настанено във варненската болница “Св. Анна”.

Коментари

Задължително поле