Бейби бум в БГ шоубизнеса

12 звездни бебета се родиха от началото на годината

Повече са момчетата

Тази година станахме свидетели на истински бейби бум в родния шоубизнес. Още в първия месец на 2019-та три популярни красавици станаха майки, все на момчета. До момента са родени 12 звездни бебета, а съвсем скоро се очаква на бял свят да се появят отрочетата на Джулиана Гани, Деси Цонева и Теа Минкова.

Първата звездна майка за годината е моделът Антония Петрова-Батинкова, която роди сина си Благовест навръх именния си ден - 17 януари. Датата е много специална за нея и съпруга й Ивайло, с когото се запознават на 17 март и се женят на 17 юни миналата година.

Броени дни по-късно и актрисата и певица Мона Гочева и режисьорът Радослав Гочев станаха родители на Никола. Интересното при тях е, че научават за бременността чак в 4-ия месец, тъй като дълги години Мона е страдала от поликистоза и шансовете й да зачене са били почти нулеви.

Веднага след това и семейство Петканови се увеличи с още един член - Габриел Петканов, на когото почти веднага бе направен и Instagram профил, вече със 100 000 последователи. Алекс и Дани не се притесняват да показват сина си в онлайн пространството и да споделят всеки миг от живота му с техните последователи.

Мъжка майка стана и писателка Ралица Генчева, популярна с прякора си Charly Wilde. Тя и мъжът й Георги станаха родители на малкия Филип, който дойде на бял свят седмица след термина на писателката с тегло от 4 кг и съответно се налага секцио.

И след четири момчета, Светлана Гущерова бе първата популярна майка, родила момиче. В края на февруари, малко преди термина й, плеймейтката дари своя съпруг Християн Гущеров с момиченце, което кръстиха Анелия-Добромира.

В началото на пролетта се появиха още две бебета (отново момчета) - тв водещата Петя Дикова и писателят Илиян Любомиров кръстиха сина си Александър, а певицата Поли Генова и холандският й приятел избраха името Даниел за своя първи наследник.

Последва кратка пауза през лятото и в началото на август месец изпълнителката Алекс Раева стана майка за първи път на момиче на име Леа. Въпреки че името на таткото се пази в тайна, близки до Раева не крият, че двойката е имала много проблеми със забременяването и зачеването е станало чрез инвитро процедура.

Точно две седмици по-късно и друга певица роди момиченце - Йоанна Драгнева дари тв водещия Мирослав Димитров с малката Анн Мари. Красивата блондинка се върна към работата си само месец след раждането и в момента е много активна в социалните мрежи.

Тенденцията музиканти да стават родители продължи и през септември, когато рапърите Тото от "Скандау" и Криско посрещнаха първите си рожби. Близки до Йонислав Йончев-Тото разкриха пред родни медии, че той и приятелката му Кристин имат момченце, носещо името Доминик. За разлика от него, Криско и любимата му Цвети споделиха единствено кадри на бебето си, но не пожелаха да разкрият пола и името на детето си.

Последната до момента звездна родилка е Златка Райкова, която в последния ден на септември стана майка на момченце, носещо името на баща му - Благой Джуниър. Щастливата новина сподели гордия татко в социалните мрежи, а Русата Златка му благодари за грижите и подкрепата по време на раждането.

 

До края на годината

Ще има още звездни наследници

В близките месеци се очаква още три известни красавици да станат майки.

Първа със сигурност ще бъде Деси Цонева, която се предполага до няколко дни да роди момиченце. Тя обяви, че е бременна в края на май и от тогава до сега успя да се сгоди и омъжи за издателя Явор Стефанов, и дори да насрочи дата за втора сватба догодина.

В средата на лятото актьорът Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се похвалиха, че очакват момиченце през ноември.

Най-шокираща бе новината за бременността на Джулиана Гани, която разкри в телевизионния ефир, че е в 7-ия месец и с фитнес инструктора Илиян Найденов ще стават родители. Двамата все още не са споделили пола на бебето и термина.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Яна Петрова

Този уебсайт използва "бисквитки"