Компаниите не променят плановете си

Големите наематели няма да пострадат

Повечето компании, които са наематели в големите офис сгради в София, са от сектори, които няма да пострадат от кризата с коронавируса.

Компаниите не променят плановете си за наемане на офиси въпреки ситуацията с коронавируса, коментираха брокери на имоти.

В момента се извършва техническа дейност по договори за наем, водят се преговори. Не е сигурно колко време ще продължи кризата с коронавируса, но повечето компании са положително настроени и очакват настоящата ситуация да отмине скоро, след което да продължат дейността си и да се развиват така, както са планирали преди две-три седмици.

Такива са нагласите на повечето компании, които са най-активни на пазара на имоти, заявиха представители на инвестиционна компания.

Строителството на бизнес сгради продължава, защото много фирми ще се нуждаят от разширение на офисите си. Повечето компании, които са наематели в големите офис сгради в София, са от сектори, които едва ли ще пострадат от кризата с коронавируса. Най-активно у нас се развиват IT и аутсорсинг секторът, както и финансовите услугите. Тяхното развитие няма да бъде забавено или намалено.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"