Мая Манолова дава знаци за истерия

Както “Труд” съобщи миналата седмица, госпожа Мая Манолова започна своята предизборна кампания със серия лъжи по адрес на работата на столичната администрация и досегашния кмет на София.

Вместо да обясни, защо лъже хората и така ли смята да я кара, госпожа Манолова нахвърля нова купчина лъжи, този път срещу вестника.

Което може да означава само, че написаното от нас е вярно и госпожата, пардон, другарката Манолова е изпаднала в лека засега истерия, ругаейки редакцията и плашейки ни със съд и Централна избирателна комисия.

В очевидно истерично състояние другарката Мая си позволява да твърди, че написаното от нас било поръчково и че данните били получени от Столична община, защото имало някаква фраза в първо лице множествено число.

На нашата граматичка ще кажа, че репортерите на вестник “Труд” добросъвестно провериха всичките нейни бомбастични твърдения по документи в различни столични служби и агенции, както изисква занаятът. Изброените нейни лъжи в статията ни бяха разобличени именно от наличието на обективни факти и публични документи, които няма как да бъдат открити в Централната баня.

Те са на разположение именно в структурите на столичната администрация и ако другарката Мая, преди да сипе лъжи, си беше направила труда да се запознае с тях, нямаше да истерясва и да бере срама пред столичани.

Да кажа накрая, че ние в “Труд” уважаваме революционния патос, който струи от кампанията на другарката Манолова. Благодарение на него червената боя в думите и делата й избива все повече.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Петьо Блъсков

Този уебсайт използва "бисквитки"