Тити Папазов призна: Говорих с Божков за акциите, готов съм да бъда преносител

Констатнин Папазов, наставникът на баскетболния "Левски Лукойл", призна, че е разговарял със собственика на футболния клуб Васил Божков за бъдещето на 26-кратните шампиони. Папазов, за когото вече стана ясно, че може да бъде преносител на мажоритарния дял на "сините", допълни, че е готов да изпълни тази мисия.

"За мен не е изнанада тази достойна постъпка на Павел Колев - обясни Папазов пред "Дарик", визирайки оставката, която изпълнителният директор на тима ще подаде след падането на извънреддното положение. - Това показва неговата воля и характер. Искам да му благодаря. Който и да е новият собственик, ще оцени работата му. Павел Колев направи всичко възможно. Силно се надявам следващия собственик да не приеме твоята оставка."

След това Папазов коментира и бъдещето на футболния клуб: "Говорил съм няколко пъти с г-н Божков след сряда, когато за пръв път се чух в живота си с него. Ако той може да изпълнява функциите си на собственик, е най-доброто за клуба. Ако е възпрепятствян и не може, ще трябва да се търси решение. Утре (б.а днес) ще има писмо до Божков от привържениците. Първият въпрос е дали може да изпълнява тази функция."

Баскетболният специалист призна, че е готов да поеме мисията и да пътува до ОАЕ: "Казах на привържениците миналия вторник, че съм готов да ходя до Дубай и да преговорям за акциите. Павел Колев получи добро послание в разговор с него – Васил Божков да даде акциите. Убеден съм, ако се налага и ми се гласува доверие, ще отида. Мъст няма в г-н Божков и няма причина да има. Той вярва, че всичко ще бъде наред. Ако той няма възможност сам да реализира проекта „Левски“, смятам, че ще спази това, което е казал. "Имам амбиция, мога да бъде главен преносител на акциите до момента, в който се появи собственик. Имам самочувствието, че ще се справя, защото съм го доказал през годините, макар и в по-малки размери.В момента, в който има възможност да се лети, и г-н Божков има желание."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"