10000 чакат ЦСКА в Пловдив

Близо 10000 фенове на „Ботев“ (Пд) ще подкрепят „жълто-черните“ в предстоящото дерби с ЦСКА от Първа лига. Двубоят е в петък от 20 часа, а интересът към билетите е сериозен. Повече от половината капацитет на стадион „Христо Ботев“ е разпродаден, а очакванията са в деня на мача пропуските да продължат да се търсят със същата интензивност. За „червените“ това ще бъде първа визита на обновеното съоръжение, откакто то отвори врати през април с мач срещу „Левски“. Гостите ще се радват на агитка от 1500 души.

Заради очакваното сериозно присъствие по трибуните, вратите на „Колежа“ ще отворят цели 3 часа преди първия съдийски сигнал. Полицията в града пък обяви сериозни мерки за сигурност. Осигурено е засилено присъствие на патрулиращи полицейски екипи, които да реагират незабавно на всеки сигнал за нарушение. 

Феновете на ЦСКА ще бъдат ескортирани до стадиона, като за целта ще бъдат посрещани от полицейски служители на км 118 на АМ "Тракия“ посока Бургас, след което превозните им средства групово да бъдат съпроводени за паркиране на ул. "Димитър Ризов“.

В навечерието на двубоя „канарчетата“ представиха резервния си екип, с който тимът ще играе през кампания. „Вдъхновен от цветовете на града. Създаден за гордост и слава“, написаха от клуба. В същото време полицията в Пловдив направи сериозна организация за охрана на обществения ред за предстоящия футболен мач.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"