25 години затвор грозят кеч звезда в Америка, блъснала дядо на светофар

Легендарната звезда на WWE Тами Лин Сич, по-известна като "Съни" в кеча, е изправена пред присъда от 25 години затвор, след като се призна за виновна за убийството на пенсионер при катастрофа. Миналата година във Флорида Съни блъсна с колата си 75-годишния Джулиан Ласетър, който е стоял на светофар в автомобила си.
Ударът на колата й бил толкова силен, че колата на дядото буквално отскочила, а детайлна проверка потвърдила, че спортистката, член на Залата на славата, има три пъти повече алкохол в кръвта си от допустимото. Освен това тя е шофирала без книжка.

Съни първоначално отрече вината си. Сега обаче тя се призна за виновна по множество обвинения, включително непредумишлено убийство и причиняване на смърт по време на шофиране.

Интересното е, че през 2012 г. тя беше в затвора за 114 дни, след като беше арестувана пет пъти в рамките на четири седмици. След това половин година се укриваше от полицията, защото условната й присъда беше отменена.

Само година по-рано тя бе приета в Залата на славата, стана известна през 90-те, а освен във филм се пробва и в платформата "Onlyfans".

Коя беше кечистката, вижте легендарните й прояви тук: 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"