Д-р Асен Ангелов: „За софиянци, а не за политици!“

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Със събитие на открито започна предизборната кампания на кандидата за кмет на София д-р Асен Ангелов. Той и представителите в листата се събраха заедно в един от красивите зелени спортни паркове на София - комплекс „Октомври“, където има условия за спорт, забавления и игри. Кампанията започна така, както обикновено протича един хубав слънчев неделен ден - не в конгресни или конферентни зали, а със семейството, навън и в приятна компания.

За пореден път аз нямам за кого да гласувам. Това са поредните избори, в които партиите говорят само за проблемите, показват колко добре ги познават, но с годините не са направили нищо, за да ги решат. Убеден съм, че всички тези проблеми имат решения, но те могат да бъдат дадени  от подготвени и надеждни хора, които обичат града си. Затова сме се събрали да говорим за София, а не за политика. Всеки един от нас от години сме непредставени и от доста време не желаем да гласуваме за партиите от тази политическа система" , заяви Асен Ангелов.

Д-р Асен Ангелов представи листата за общински съветници и сподели: „Идвам с екип от опитни хора! Това са хора, реализирали се в областите на науката, обществена и социални дейности, както и частен бизнес. Екипът ми и аз обичаме София и искаме да я видим такава, каквато я желаеш ти. За себе си и твоето семейство!

Сред кандидатите за общински съветници са световният шампион и национален рекордьор на България по лека атлетика Магдалена Христова, специалистът по лицево-челюстна хирургия д-р Константин Димов, Адриан Михай Рачев – Румънеца, експерти по финанси, икономика, сигурност и публични комуникации.

В рамките на събитието бяха обсъдени визията и приоритетите за София. 

Д-р Асен Ангелов има богат опит в различни сфери на икономическия и социален живот у нас. Роден е в София през 1978 г. и е експерт в областта на финансите и социалните политики.

Асен Ангелов е кандидат за кмет на София с бюлетина N 11.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"