Алчността на Ханде Ерчел няма граници

След излизането на романтичния сериал „Почукай на вратата ми” Ханде Ерчел е в списъка на най-популярните и най-добре платени актриси в Турция. Милиони хора са абонирани за нейните социални мрежи, а крайният й доход се изчислява в суми с осем нули. Но, както се оказа, това не е достатъчно за турската звезда.

Ханде кани своите фенове да се запишат за допълнителен платен абонамент към нейния акаунт. Цената е 32 турски лири на месец. Срещу тези пари феновете на актрисата ще могат да видят още ексклузивни снимки и ще получат достъп до личен чат с актрисата и специална значка. Но няма гаранция, че Ерчел ще отговори на всички абонати.

Това решение на турската звезда беше изненада за нейните феновете, и то въпреки факта, че всички все още имат свободен достъп до нейния акаунт. Някои от хейтърите я обвиниха в алчност. Други смятат, че по този начин тя иска да събере пари, които да дари за благотворителност. Има и друга теория за появата на платен абонамент. Някои фенове са сигурни, че през ноември актрисата ще обяви предстоящата си сватба с Хакан Сабанджъ, но тя ще направи това в затворен чат.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"