Близнаците на Джоли и Пит печелят от пеленачета

Родителите вземат за първите им снимки 14 млн. долара

В медийното пространство се говори много за по-големите деца на бившето семейство Анджелина Джоли и Брад Пит, особено за неориентираната полово дъщеря Шайло, а близнаците Вивиен и Нокс, родени две години след нея, остават някак си в сянка.

Те се появяват на 12 юли 2008 г. вечерта с една минута разлика, с цезарово сечение. Нокс е първи, следван от Вивиен. Баща им Брад Пит присъства на раждането. Децата на актьорите, техните собствени и осиновени, имат двойно фамилно име - Джоли-Пит. Всеки е кръстен и с двойно име, съответно Нокс-Леон и Вивиен-Маршелин. Всичко има дълбок смисъл. Нокс е името на дядото на Пит по бащина линия, Леон е прадядото на Анджелина по майчина линия. Вивиен получава второто си име в чест на майката на Джоли, нейната баба, която е починала година по-рано.

Интересното е, че с годините Нокс започва да прилича все повече на Анджелина, а Вивиен - на Брад. Според вътрешни хора от всичките шест деца на някогашното семейство Анджелина има “специална връзка” с Вивиен, а Брад обича да прекарва времето си сам с Нокс.

Нокс и Вивиен с право се смятат за рекордьори сред звездните деца. Първите им снимки са продадени за 14 милиона долара на списанията Hello! и People. Като цяло Джоли и Пит печелят абсолютно зашеметяваща сума от ексклузивни фотосесии на децата си - 20 милиона долара. През 2006 г. те продават правата да ги заснемат с новородената им дъщеря Шайло на сп. People за 4,1 млн. долара. Година по-късно, през 2007 г., същото издание публикува първите снимки на Пакс Тиен, осиновен във Виетнам, за 2 млн. долара. Година по-късно идва ред на близнаците със споменатите 14 милиона. Парите от списанията са изпратени на благотворителни фондации.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"