Веселин Маринов с онлайн концерт за Великден

Изпълнителят отмени пролетното си турне заради пандемията

Веселин Маринов ще зарадва многобройните си почитатели с концерт в навечерието на Великден. По примера на много свои колеги и той реши да започне онлайн изяви по време на извънредното положение заради коронавируса.

Заради пандемията певецът отложи своето пролетно турне, което трябваше да започне от Русе  днес – 6 април.

"Мили хора, на 15 април, в навечерието на Великден, ще имаме online-концерт за всички вас. Надявам се моите песни да стигнат до вас, с тях да ви поздравя и да бъдем актуални в празничните дни, макар и по този различен и нов начин” – споделя той в специално клипче в социалната мрежа.

Междувременно заедно с част от музикантите, с които излиза пред публика, обичаният изпълнител направи репетиция в собствения си офис, за да подготви песните за концерта.

Тогава се роди и идеята да поздрави с песен своите почитатели, но най-вече лекарите, зъболекарите, медицинските сестри, полицаите в България, всички тези, които са на първата линия в борбата със заразата.

За всички тях пожеланието на Маринов е: “Бъдете здрави!”, а песента "Доброта”, по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Александър Петров, прозвуча специално за тях.

Великденският концерт на Веселин Маринов ще бъде излъчен в интернет чрез платформата URBO на 15 април. В нея ще бъде обявен и началния час на online-изявата.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"