Кой разплака Роджър Федерер? (ВИДЕО)

Роджър Федерер, великият тенисист, спечелил с 20 титли от Големия шлем, избухна в сълзи на сцената на концерт на Андреа Бочели в Швейцария, където беше поканен да се качи. На 42 години голямата звезда на световния тенис присъства на  Hallenstadion в Цюрих, а тенорът го представи като "жива легенда", отбелязва Blick.ch. Веднага Бочели започна да пее "Nessun dorma". Мощната ария на Джакомо Пучини (1858–1924) с невероятния глас на Бочели довърши Федерер: той трябваше да изтрива сълзите от очите си отново и отново, докато вече не можеше да се сдържи и заплака силно. Камерите постоянно бяха насочени към швейцареца, а публиката неистово славеше спортиста, отбелязва цитираният източник. Федерер често посещава концерти в родната си страна.

През лятото Роджър Федерер беше попитан отново за дебата от последните седмици Новак Джокович ли е най-добрият тенисист на всички времена? Той отговори: "Не знам. Какво означава да си най-добрият? Да спечелиш Уимбълдън на 17 като Бекер или Ролан Гарос на 36 като Новак? Не знам. Това, което е постигнал, е абсолютно гигантско. Може да е достатъчно, но мисля, че докато Рафаел Надал играе, все още не мога да отговоря ясно на този въпрос“, подчерта швейцарецът.

Карането на ски е много важно за мен. Преди да се пенсионирам, мисля, че бях ходил на пистите за последен път през 2008 г., тогава се разболях от мононуклеоза. На следващата година се родиха момичетата, те никога не ме бяха виждали да карам ски и това беше една от мечтите ми, да бъда придружен от децата си на ски. Сега имам цялото време на света да го правя с тях", каза още Федерер на въпрос как се забавлява след тениса. 

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"