Лингард е най-близо до Уест Хем

Джеси Лингард тренира с Уест Хем от седмица, след като беше освободен от Нотингам Форест това лято. Уест Хям се опита да го привлече миналото лято, след като английският полузащитник беше освободен от Манчестър Юнайтед. Лингард игра за чуковете през сезон 2020/2021 под наем от дяволите. След това английският полузащитник вкара 9 гола и направи 4 асистенции в 16 изяви във Висшата лига.
След мача на Уест Хям срещу Манчестър Сити от 5-ия етап на Висшата лига, спечелен от "гражданите" с 3:1, треньорът на "чуковете" Дейвид Мойс даде подробности пред SkySports за Лингард:

„Той е в много добра форма, много по-добра, отколкото беше, когато се присъедини към нас. Трябва да призная, че когато Джеси игра за нас преди две години, той направи разликата, той имаше решаващо влияние за влизането ни в европейските турнири. Искам да му дам възможност да се върне към най-добрата си форма и тогава ще видим."

Джеси Лингард може да заеме последното свободно място в състава на Уест Хям, като в момента лондончани имат 24 регистрирани играчи за Висшата лига от максималните 25 налични места. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"