Марк Зукърбърг е отказал битката с Мъск в Колизеума

Ръководителят на SpaceX Илон Мъск разказа за причините за пропадането на битката с ръководителя на корпорацията Meta Марк Зукърбърг. В интервю за канала на Джо Роугън в YouTube той обяви: „Първоначално предложих да се бием в Октагона в Лас Вегас. И тогава ни предложиха опцията за Колизеума и си помислих, че е невъзможно да откажа. Това е историческо място. Но Зукърбърг отказа“, каза Мъск. Той добави, че е готов да се бие по всяко време и при всякакви условия, но Зукърбърг настоява да се бие според правилата на Ultimate Fighting Championship (UFC).

През юни Мъск изрази в един от постовете си желанието си да се бие с изпълнителния директор на Meta Corporation, а Зукърбърг отговори, че е приел предизвикателството. Те започнаха официални преговори за двубоя и намериха организатор в лицето на шефа на UFC Дана Уайт.

На 16 август Уайт говори за шансовете за битка Зукърбърг-Мъск. „От първия ден казах, че Марк е много сериозен човек. Обича спорта и тренира здраво. Вярвам, че той е сериозен относно битките в UFC“, изрази увереност Уайт.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"