Назон вече с 23 гола за ЦСКА

Дюкенс Назон се утвърди на пиедестала като гарант за победи на ЦСКА. След двете си попадения над ЦСКА 1948 хаитянският национал вече има 23 гола, откакто дойде в България миналия юли. Само през този сезон Звяра се е разписал пет пъти, като единствено Джовани Маркес от "Локомотив" (Пд) е успял веднъж повече. В миналата кампания 18-те попадения отредиха на Назон второ място след Ивайло Чочев.
Вратарят Густаво Бусато пък е царят на сухите мрежи в Първа лига. Въпреки че ЦСКА стартира разочароващо сезона, бразилецът е №1 по мачове без допуснат гол - пет. Засега толкова има Динко Хоркаш от "Локомотив" (Пд). През миналата кампания Бусато не позволи попадение в мрежата си в 20 шампионатни двубоя.
"Надявам се да влезем в серия от победи - пожела си Назон. - Мястото на ЦСКА е на върха в класирането. На почивката поговорих със... себе си. Казах си, че трябва да дам повече."
Треньорът Нестор Ел Маестро също похвали отбора. Всичко, което се случва в занимания, вече се прехвърля на терена. "Следващата стъпка в развитието ни е да играем така всяка седмица", каза сърбинът с английски паспорт.
Феновете на ЦСКА също се представиха на фантастично срещу един от най-омразните си съперници. Около 8000 души не спряха да подкрепят "червения" тим и му вдъхнаха сили за късните голове на Назон.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"