Пеп: Преди 40 часа изпихме целия алкохол в Манчестър, но отборът беше страхотен срещу Брайтън

Брайтън и Манчестър Сити играха снощи в мач от 32-ия кръг във Висшата лига, но той дойде в неудобен момент за "гражданите", след като те си осигуриха и бурно отпразнуваха новата титла в неделя. 

Затова Пеп Гуардиола заяви след мача с Брайтън, че е бил приятно изненадан как играчите са се възстановили от празненството с много алкохол до късно през нощта.

„Бях в леглото с жена ми в 22:30. Бях изтощен и спах като бебе. Но знам, че играчите направиха това, което трябваше да направят. Когато спечелите Висшата лига, трябва да празнувате. Те го направиха със семействата си и им хареса много. На следващия ден бяхме на сауна, а едва вчера, си говорихме за предстоящия мач. „Вие, момчета, трябва да сте готови, да имате енергия за Брайтън“ им казах аз и те наистина го направиха. Малко се притеснявах да не падне формата ни... Преди 40 часа изпихме целия алкохол в Манчестър. Но отборът беше страхотен и затова съм доволен, защото не искам да паднем преди финалите във ФА и в Шампионската лига. Показахме, че сме най-добрите в Европа и съм доволен от това как се държахме като отбор, след като станахме шампиони“, каза Гуардиола.

Сити и Брайтън завършиха наравно 1:1, а "гражданите" отмениха гол на Холанд в края на мача, което вбеси Пеп и получи жълт картон за реакцията.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"