Слави след срещата с Цацаров: Установихме, че сме на едно мнение по много въпроси (ВИДЕО)

Шоуменът Слави Трифонов се срещна с главния прокурор Сотир Цацаров в Съдебната палата.

Точно в 11.00 ч. водещият влезе при Цацаров. Срещата им беше по повод жалбите, които подаде инициативният комитет за нарушения при отчитането на гласовете от референдума в част от секциите. С определение от 23 ноември тричленен състав на Върховния административен съд остави без разглеждане жалбата на комитета на шоуто. От екипа на Трифонов съобщиха пред „Труд онлайн“, че вече са обжалвали определението пред последната инстанция – петчленка на ВАС.

"Установихме, че сме на едно и също мнение по много въпроси", коментира Трифонов пред журналисти на излизане от сградата и добави, че е поканил Сотир Цацаров да гостува в шоуто му. Той обясни, че е занесъл на главния прокурор папка с нарушенията, които са включени в жалбата на инициативния комитет до ВАС.

Трифонов беше категоричен, че няма да се съгласи със въвеждането на смесена избирателна система (едновременно мажоритарна и пропорционална - б.ред.), тъй като гражданите са заявили, че искат мажоритарна и отново заяви, че депутатите са длъжни да се съобразят с волята на народа.

"Няма как 12 хиляди (души - б.ред.) да се противопоставят на 3 милиона и половина", каза той по повод резултатите от преброяването.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"