Става ли шаман от вас?

Овен

Следвайте първия импулс

Понеже не разбирате от намеци, ще ви го съобщим директно - не, не ставате! Не сте нито за врачка, нито за гуру, нито за шаман. Мъдростта още не ви е посетила и няма да ви посети поне в следващите 15 прераждания. Иначе свръхестествените способности дремят у вас и може би се проявяват почти всекидневно в живота ви, без да си давате сметка за това. Може да култивирате тези си умения, ако непрестанно усъвършенствате ума, тялото и душата си. Следвайте първия си импулс - при вас той е проявление на шестото чувство.

Телец

Духовни водачи

За шаман не ви бива. Подходът ви към живота е практичен и не вярвате във врели-некипели. Но сред Телците са едни от най-изявените духовни водачи. Ще започнем с Буда - според мълвата в интернет той е роден под знака на Телеца. За това твърдение няма нито едно историческо доказателство. Но освен него има две личности, за чиято рождена дата спор няма - покойният папа Йоан-Павел Втори, роден като Карол Войтила на 18 май 1920 г., и Шри Шри Рави Шанкар - основателят на “Изкуството да живееш”, роден на 13 май 1966 г.

Близнаци

Ще хвърляте карти

Вие сте родени за проповедници. Устата ви, която не спира да мели, сякаш е създадена да излива медени слова в ушите на зажаднелите за духовни напътствия. Има съвсем малък проблем - ще се отегчите бързо от овчето приблейване на паството. От вас може да излезе и добра гледачка на карти таро. Близнаците често имат телепатична връзка с най-близките си роднини. Ако получите порив да усвоите висшето познание, ще ви се наложи да затворите за известно време това ваше кречетало и да започнете да се вслушвате - в себе си и в околните.

Рак

Наследници на баба Ванга

Честито! Вие принадлежите към най-надарения с ясновидски способности зодиакален знак. Подлъгани от практичността ви, околните ви подценяват и не вярват, че ставате за наследник на баба Ванга. Раците имате силно развито шесто чувство и естествено влечение към опознаване на незримия свят. Сегашния Далай Лама, 14-и поред, е роден на 6 юли 1935 г. Едно от посланията му е: “Бъдете мили, когато е възможно. Винаги има възможност да си мил с хората.” Основателят на Бялото братство Петър Дънов също е Рак - роден е на 11 юли 1864 г.

Лъв

Суетата ви пречи

Трудно е да получаваш послания от Космоса, когато в главата ти звънти собственият ти глас. А и как да се взреш в незримото, щом ореолът ти свети и заслепява. Вие, Лъвовете, сте прекалено разкошни и единствено това би ви попречило на кариерата на ясновидец или духовен лидер. Вашите пророчески способности са големи, но трябва да им позволите да се развият, като загърбите суетата и егото си. Нещо такова е преживял и католическият свещеник абат Пиер (роден на 5 август 1912 г.), създателят на движението за солидарност “Емаюс”.

Дева

Родени за шамани

Вие сте родени за шамани! Само онази част с боядисването на лицето и подскачането около огъня не е точно по вкуса ви. Иначе и най-скептичната Дева знае поне една-две вълшебни и нестандартни рецепти за изцеряване на настинка, рани и хемороиди. От Девите излизат най-добрите природни лечители. Ще развиете още повече интуицията си, ако накарате онзи досаден гласец в главата ви да спре да каканиже: “Това са бабини деветини.” Под вашия знак са родени Конфуций (22 септември 550 г. пр.н.е.), Майка Тереза (26 август 1910) и руският светец Инокентий - на същата дата, но през 1797 г.

Везни

Силна интуиция

Вие сте надарени с невероятно силна интуиция. Проблемът ви е като на Близнаците - трудно ви е да чуете вътрешния си глас, защото го заглушавате с постоянния си словоизлив с дебит от 300 думи в секунда. Тези от вас, които са свикнали да се осланят на шестото си чувство, го използват с също толкова естествено, както и останалите си сетива. Махатма Ганди е роден на 2 октомври 1869. Под знака на Везните са и виетнамският дзен учител Тик Нат Нат (11 октомври 1926) и индийският лекар и писател Дийпак Чопра (22 октомври 1947).

Скорпион

Огромна дарба

Ако сте родени под знака на Скорпиона, трябва да знаете, че ние - всичките останали зодиакални знаци, живеем в различен свят. Вашият е с приглушена светлина, наслоен с призраци, видения, енергии и мистериозни съвпадения. Нашият си е нормален, делничен свят, в който понякога се проявява някоя и друга паранормална случайност. Скорпионите усещате почти осезаемо невидимите сили. Имате огромна дарба и страстен интерес да изучавате свръхестественото. Падате си по всякакви езотерични учения. За да постигнете нещо повече, е нужно да се освободите от ревността.

Стрелец

Бива ви в целия спектър

Под вашия знак има най-много лечители, духовни учители и псевдоекстрасенси. Церителят с психоенергия Алекс Орбито, който е идвал и в България, е роден на 25 ноември 1940 г. Той неколкократно е арестуван за измама. От друга страна, природният лечител Петър Димков също е Стрелец - роден е на 18 декември 1886 г. Духовният учител Ошо (11 декември 1931) също принадлежи към бандата на Стрелците. Папа Франциск празнува рождения си ден на 17 декември. Стрелците имате свръхестествена интуиция и неудържим афинитет към философията и религията.

Козирог

Третото ви око е кривогледо

Вашето трето око недовижда. Опитва се да се взре ту в лявото, ту в дясното си братче и затова все не може да погледне право напред към бъдещето. Тоест, шестото чувство за вас е източник на притеснение - та вие сте човек сериозен, реалист, а какви са сега тези глупости, които ви се въртят в главата. Ясно е защо под знака на Козирога не са родени много гурута и шамани. Но можем да приемем, че Мартин Лутър Кинг (15 януари 1929) и писателят Карлос Кастанеда (25 декември 1925) имат роля и в духовното израстване на човечеството.

водолей

Комбинация от Ванга и Распутин

Мнозина от вас се чувстват стари, много стари. Вие сте родени мъдреци, заобиколени от неразумни и незрели хлапетии. От ранна детска възраст сякаш знаете за света - видимия и невидимия, неща, които повечето възрастни въобще не разбират. Медитацията е един от пътищата да разграничите мислите си от интуитивната реалност и да стъпите на по-здрава основа, така че да развиете способностите си. Хуманистът Томас Мор, авторът на “Утопия”, е роден на 8 февруари 1478 г. Но това е и зодиакалният знак на баба Ванга (31 януари 1911) и на Распутин (21 януари 1869).

Риби

Компас за чувства

Вие сте като компас за чувства - вашите, но и чуждите. Имате силна интуиция и надушвате настроението и дори мислите на събеседниците. Надарени сте с ясновидски способности. Също така усещате негативната енергия - дори и на непознати, които просто минават покрай вас. Когато сте влюбени, способностите ви се увеличават многократно. Ако се опазите от деградиращи личността ви чувства като омразата и завистта, ще станете ненадминати шамани. Според изчисленията на някои богослови Исус Христос се е родил под вашия знак.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"