Станислав Иванов: Още не мисля за изходящ трансфер

Юношата на "Левски" Станислав Иванов призна, че все още не мисли за изходящ трансфер в посока Европа. Крилото на "сините" мечтае за трофей със столичния гранд, а също и участие в Шампионската лига. Младежкият национал на България е четвъртият футболист на тима, взел участие в "У дома с...", новата рубрика на ТВ "Левски".

- Кой е първият ти спомен, свързан с клуба?

Първият ми спомен е от 2012 година, когато дядо ми ме доведе на стадиона. Участвах в един турнир и ме забеляза Божидар Костадинов, който ми предложи да дойда в тима.

- На кой футболист на Левски симпатизираше като малък?

Симпатизирах на много, но големият ми любимец бе Георги Иванов.

- Какво беше в главата ти на онзи мач с "Лацио" за годишнината, когато бе само на 15 г?

Този момент няма да го забравя никога, сякаш беше вчера. Тогава треньор беше Викторио Павлов, който няколко дни по-рано ме извика да тренирам с първия отбор. В деня на мача ми се обади, че ще участвам и аз. Веднага усетих какво е "Левски" - атмосферата, феновете...

- Какво за теб е "Левски" и каква ти е най-голямат цел с тима? 

- За мен "Левски" е най-големият клуб в България. Отбор с история, традиции и най-великите фенове. Целта ми е да спечелим трофей и играем в групите на Шампионска лига.

- Как би реагирал на потенциална оферта от отбор от топ 5 на Европа? 

- В момента съм изцяло концентриран върху "Левски" и не мисля за трансфери. В друг етап от моята кариера ще се радвам да продължа развитието си в някое от водещите първенства на Европа.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"