Стинг почете жертвите на COVID-19 в Италия

Певецът страда за къщата си в Тоскана

Стинг изпя за Италия баладата си “Empty Chair” (“Празен стол”), записана в неговия албум от 2016. С тази песен той и на чист италиански той направи видеообръщение към тамошните хора и нарече Италия “любимата ми страна”.

Всъщност малцина знаят, че Sting прекарва по-голямата част от годината в Италия. Тук той има къща, а в свободното си от турнета време се занимава с винен бизнес. Стинг има много приятели в Италия и затова в своето обръщение казва, че посвещава тази песен на хората, които в пандемията са загубили близки хора. Стинг започна така: “Здравейте на всички вас, мои италиански приятели. Аз съм в Англия и засега съм опазен от коронавируса. И аз като вас седя вкъщи, за да защитя семейството и приятелите си. Знам колко страда Италия и как продължава да страда. Гледам новините всеки ден и разбирам, че това, което се случи в Италия, вече се случва по целия свят. И наистина ми липсвате всички вие! Липсва ми любимата ми страна. Липсва ми красивата ми къща в Тоскана... Сигурен съм, че през това ужасно време много от вас са разделиха с хора, които обичате. Затова искам да посветя тази песен “Празен стол” на вас... Тя е за хората, които ще оставят по един празен стол на масата си, за да им напомня за този, който е загубил!” Стинг изпълнява тази песен с акустична китара.

Стинг трябваше да започне своето световно турне на 1 април с концерт във Вашингтон, но сега то е пренасочено за по-късни дати.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"