БНТ ще излъчва на живо големия републикански марш в Париж

Българската национална телевизия ще предаде на живо утре (11 януари) големия републикански марш в Париж след кървавия атентат срещу сатиричния седмичник "Шарли ебдо", съобщават от телевизията.

Редом до френския президент Франсоа Оланд, в шествието се очаква да застанат световни лидери като председателя на Европейския съвет Доналд Туск, министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън, германския канцлер Ангела Меркел, италианския премиер Матео Ренци, испанския министър-председател Мариано Рахой.

Извънредното предаване по БНТ1, с водещи Добрина Чешмеджиева и Марин Маринов, започва точно в 16:00 часа. Гости в студиото ще бъдат Владимир Чуков (арабист, университетски преподавател и учен в областта на политиката на Близкия изток и исляма), Явор Сидеров (дългогодишен журналист и преподавател по история, политически науки и международни отношения) и Тони Николов (журналист и философ). С преки включвания от френската столица, на линията ще бъде специалният пратеник на обществената медия Владислав Велев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Цветанка Лозанова

    Много правилна позиция. Сигурността на днешна независима и безядрена Украйна беше гарантирана от Русия и САЩ. Неутралитетът на Украйна отдавна можеше да бъде договорен.

Още от Лайфстайл