Таксиджия намери портфейл с пари, върна го на пенсионерка

Таксиметровият шофьор от Дупница Милчо Георгиев откри в колата си и върна портмонето на възрастна жена, която е закарал в Спешен център - Дупница със силно кръвотечение от носа.

„Бях извикан на адрес в кв. „Бешика” в Дупница. От там взех възрастна клиентка с обилен кръвоизлив от носа и я закарах до Спешния център в Дупница. След курса видях на задната седалка портмоне, само го отворих, не зная колко пари има вътре. Досетих се, че може би е на жената, която последна се вози в моето такси. Открих я във фоайето в Спешен център, тя стискаше носа си с окървавена кърпичка и чакаше да бъде прегледана. Попитах я дали не е изгубила портмонето си, тя отвори дамската си чанта и се притесни, тъй като не го намери в нея. Разбрах, че портмонето, което намерих в колата си, е нейно, и й го върнах. Радостта й бе голяма”, разказа за случилото се пред struma.bg 36-годишният мъж.

„Казвам се Иванка Димитрова. Благодаря на таксиметровия шофьор. В портмонето имах 50 лв., останали ми от пенсията. Вече рядко се намират такива добри хора”, разказва жената.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл