107 600 лева печалба в БИНГО Милиони

Ангел Сариев от Несебър е щастливецът, който грабна най-голямата сума, печелена до момента от ТВ предаването „БИНГО Милиони“.

Късметът на Ангел „избухна“ още в първи кръг, с първото завъртане на „Колелото на парите“, защото стрелката се закова на сектора със 100 000 лв.
Въпреки невероятния си късмет, Ангел не се определя като късметлия. Разказва за себе си, че играе редовно, но до момента е имал една печалба от 7 000 лв. от играта Еврошанс.

Всъщност Ангел е от Кърджали, но 10 години е живял в София, а през последните 2 години живее в Несебър, заедно с приятелката си. Винаги е бил ангажиран в ресторантьорския бизнес. Работил е като сервитьор, барман и управител на заведение. Затова и мечтите му са свързани с отварянето на собствено заведение.
Все още не е обмислил детайлите, но казва, че му трябва известно време, за да осъзнае, че е спечелил. В момента Ангел не работи. Очаква летния сезон, когато е активният период за него. В свободното си време късметлията обича да кара колело и да ходи за риба. Сега ще си подмени старите такъми с нови и ще си купи кола.

Всички, които искат да гостуват на Владо Карамазов в студиото на bTV и да изпробват късмета си в игрите, могат да регистрират уникалния си код, получен при закупуването на лотариен билет или талон на сайта:

www.bingo.bg или на 0700 20 260.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл