Талантът да бъдеш, когото си поискаш!

АЛЕКСАНДРИНА ВЪЛЧЕВА

Гримьорът, който изуми света с превъплъщенията си

Попадне ли в ръцете на опитен гримьор, всяка жена може да заприлича на Анджелина Джоли. Всички сме наясно какво могат да направят с нас малко фон дьо тен и спирала. А можете ли да си представите, че буквално може да заприличате на една от най-красивите жени в света с помощта на перука, контактни лещи и прилично количество грим? Разбира се, това може да се случи само ако имате уменията и таланта на един определен гримьор или по случайност някога попаднете на него.


Става въпрос за 31-годишния филипинец Паоло Байестерос. Наред с увлечението си към грима той се изявява като актьор, модел и водещ на предаване. Най-голямата му страст обаче са макиажът и желанието му да се превъплъщава във всяка известна дама, за която се сетите, без значение дали е актриса, певица или друга фигура, изгряла на светския небосклон. Само с нанасянето на правилните контури и умението да се справя отлично със сенките и моливите за очи, използването на перука и контактни лещи Паоло се превръща в любимката си Анджелина Джоли. И то за отрицателно време.


Гримьорът споделя, че за него няма невъзможни неща. Съпругата на Брад Пит е една от любимките му, тъй като му е най-лесно да заприлича на нея. Той твърди, че единственото, което трябва да направи, е да уголеми устните си с помощта на молив и червило и вече започва да добива нейния вид. Хобито му започва, когато попада на видеоклипове в интернет, в които различни хора се превъплъщават в известни личности или герои от филмови продукции. Той решава да опита и не след дълго установява, че му се отдава без проблем.


Паоло споделя творенията си в личния си профил в инстаграм, без да използва и една чертичка намеса от програми като фотошоп, и трупа одобрението на хиляди хора по света. С безупречните си превъплъщения в звезди като Ким Кардашиян, Кейт Бланшет и Дакота Джонсън той кара ченетата на всички да се ударят в земята и да останат там в нокаут. Броят на дамите, в които се превръща, продължава да расте и едва ли ще се спре, докато не изреди всички знаменити жени. Както сами можете да се уверите, уменията му са смайващи, а талантът неизчерпаем!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл